Klantenservice

Openingstijden

Ons team staat telefonisch klaar op alle werkdagen, van 8:30 tot 12:00 en van 12:30 tot 17:00.

Hoe te bestellen?

Bestellingen die via de website binnenkomen hebben de snelste afhandeling en gaan dus het eerst “de deur uit”. Orders die vóór 14:00 doorgegeven worden, kunnen meestal dezelfde dag verstuurd worden. Voor orders na 14:00 doen wij er alles aan om ook die dezelfde dag nog te versturen. Bij drukte gaan orders die via de website binnen zijn gekomen automatisch voor!

“Snelbestel button” = Bestelgemak!

Heeft u een inlogcode én artikelnummer(’s) bij de hand, dan kunt u via deze weg snel en efficiënt uw orderregels in één handeling ingeven. Ook voor ons hebben deze orders de minste handling en worden deze daardoor sneller verwerkt. Bij drukte gaan deze orders automatisch voor!

Leveringen

Pakketten tot 30kg gaan met de pakketdienst, meestal worden deze de dag na verzending in NL en B uitgeleverd. Is de bestelling zwaarder, dan wordt het een palletzending. Deze wordt dezelfde dag bij onze huistransporteur aangemeld. Omdat deze vorm van verzenden meer aandacht en planning vergt, duurt het vaak 1, soms enkele dagen langer.

Betalingen

Bent u bij ons een geregistreerde klant, dan hanteren wij 30 dagen netto. Betaalt u binnen 8 dagen, kunt u 2% over het excl. BTW bedrag aftrekken.

Transportschade

In geval van transportschade gelieve de zending niet in ontvangst te nemen. Is dit toch gebeurd dan verzoeken wij u daarvan een foto te nemen en ons te verwittigen.

Mijn machine is defect / heeft onderhoud nodig, wat nu?

  • Download het reparatieformulier onder “Algemene downloads”
  • Lees aandachtig de instructies op het formulier
  • Vul de gegevens in rubriek A in.
  • Stuur de machine naar DELTA international
  • Zonder tegenbericht wordt de machine tegen de standaard tarieven gerepareerd en naar u teruggestuurd. Indien onze technische dienst uw machine positief voor garantie beoordeelt, geschiedt eea kosteloos.

Vacatures

Wij zijn te allen tijde geïnteresseerd in mensen die zich aangetrokken voelen door ons bedrijf. Met hen gaan we graag in gesprek. Stuur je CV en motivatie tav de directie naar ons toe. Uiteraard wordt deze zorgvuldig en strikt vertrouwelijk behandeld.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.