Over ons

DELTA International BV in Maarheeze. Importeur van persluchtgereedschap, handgereedschap, verbruiksmateriaal en equipment.

Na jarenlange ervaring als collega’s op het gebied van persluchtgereedschap, richtten in januari 2000 Perry Cremers en Sander Stegeman DELTA international BV op. Na de start op een bovenverdieping in Eersel werd al snel duidelijk dat extra mankracht en een groter pand met dito magazijn noodzakelijk werd. Na STEINER AIR TOOLS persluchtgereedschap, werd al snel met dezelfde zorg en aandacht een gereedschappenlijn geïntroduceerd onder de naam CUSTOR. Om een nóg sterkere positie te krijgen in de markt, is deze later aangevuld met een tweede lijn: DELTACH.

Waar het aanvankelijk begon met het optimaal gebruik maken van onze serviceafdeling voor reparatie en onderhoud, koos men snel daarna voor een intensievere samenwerking. Daarmee nam de verkrijgbaarheid van de merken STEINER, CUSTOR en DELTACH snel toe en zijn deze een begrip in de markt.

Vanuit ons pand in Maarheeze (met een recent in gebruik genomen aangrenzend 3e magazijn), wordt een uitgebreid internationaal dealernetwerk, gericht op o.a. automotive en industrie, beleverd.

Mocht u nog geen klant zijn bij ons, dan zien wij oprecht uit naar een nadere kennismaking. Tevens vernemen wij graag uw bevindingen en ideeën; die zijn immers voor ons van onschatbare waarde, alleen samen met u kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en optimaliseren.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.